MISIUNEA NOASTRA

Despre noi?


 

     Am început din dragoste pentru Cel ce m-a iubit mai întâi ca să Îl cunosc. Numele lui este Isus Hristos și mie, cel care scriu, Adrian Crăciun, mi-a redat din nou speranța la viață atunci când nu mai speram, a spus viață în dreptul meu! Simțeam prin Duhul Sfânt că nu trebuie să tac, ci trebuie să iau atitudine, să spun și altor oameni că Hristos este viu și vindecă și astăzi cu aceeași putere de acum 2000 de ani!


 

În luna februarie a anului 2020, am început lucrul pentru a realiza studioul Radio Psalmi. De atunci Domnul este prezent permanent în această lucrare.

Am realizat frumusețea lucrării lui Dumnezeu cunoscând oameni deosebiți și dedicați precum Beniamin Buzduga, creatorul platformei „Născut din Nou” cu care colaborez pentru a realiza cele mai frumoase transmisii online cu diferiți păstori precum Adi Mocan, Petru Huțuțui, Tiberiu Pop, Florin Ianovici etc.

 

Întotdeauna lângă mine a fost prietenul meu Relu Bahnaru, păstorul bisericii „Deo Gloria” din Timișoara. A fost și este prezent la serile de vineri unde ne rugăm pentru bolnavi până noaptea târziu.   

Primul meu colaborator, prieten și om al rugăciunii este Stelian Ioan Ionescu, prezbiterul Centrului Creștin Făgăraș urmat de Elisei Baciu, slujitor în Biserica BethEl din Tîrgu Mureș.

Radio Psalmi este o lucrare frumoasă în care am găsit plăcerea să ascultăm Vocea Duhului Sfânt.

Suedia ,Biserica Agape Helsingborg

           Impreuna cu Gabi Florut si Ioan Marginean

            Cu Ioan Marginean si Frank Ferysson  

 In Danemarca cu membri bisericii Agape Helsinborg

Studioul de Podcast Radio Psalmi

                                                                              cu Samy si Mary Moise (Bucuresti)